Utučeni Jokić: Čudna utakmica za mene

Nikola Jokić još jednom nije nagrađen za sjajnu partiju koju je pružio, ovog puta protiv Dalasa kome je ubacio 38 poena.

Izvor: SS

Petak, 08.01.2021.

09:02

Utučeni Jokić: Čudna utakmica za mene

Maveriksi su slavili trijumf protiv Nagetsa rezultatom 124:117 posle produžetka koji je izborio upravo Jokić sjajnim pogotkom sa zvukom sirene.

Posle meča je bio prilično nezadovoljan i utakmicu je prokomentarisao "čudnom".

“Čudna utakmica za mene. Imali smo prednost na početku, izgubili smo je u drugoj četvrtini, pa su oni vodili. Maksi Kleber je dao trojku za pobedu, ja sam potom pogodio koš za produžetak i onda su oni bili dosta bolji. Uzimali su dobre šuteve, mi baš i ne, i zasluženo su pobedili”, izjavio je Jokić.

O poslednjem šutu u četvrtoj četvrtini kada je doneo produžetak je kratko rekao:

“Samo sam ostajao slobodan, nisu me udvajali, ostavljali su me jedan na jedan što sam koristio. Imao sam i nekoliko lakih šuteva.” Kratko je takođe pokušao da objasni zašto je Dalas dobio meč u produžetku.

“Loše smo šutirali, oni su pogađali, a mi ne. I to je to otprilike”.

Prokomentarisao je i Luku Dončića i Bobana Marjanovića iz tabora Maveriksa.

“Uvek je dobro i lepo igrati protiv ljudi s naših prostora… Sa Bobijem sam bio i saigrač, i protivnik, zajedno smo i u reprezentaciji, neko je koga jako dugo znam. Dončić je napravio veliki uspeh ovde, ovo mu je tek treća sezona”, završio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: