Dončić oduševljen Jokićem: Nešto mi je govorilo da će da uđe

Fantastičan duel imali su Nikola Jokić i Luka Dončić u noći između četvrtka i petka, kada su obojica ubacili po 38 poena.

Izvor: SS

Petak, 08.01.2021.

08:45

Dončić oduševljen Jokićem: Nešto mi je govorilo da će da uđe
Foto: Profimedia

Jokić je pri rezultatu 109:107 za Dalas pogodio fantastičan šut za produžetak, u kom su kasnije Maveriksi savladali Nagetse.

Dončić je posle meča izjavio da "kao da je znao da će taj šut ući" i izradio svoje divljenje prema srpskom centru.

"Kada se sve podvuče crta, samo želite da pobedite. Naravno, on je fantastičan igrač, videli ste onaj poslednji šut. Nešto mi je govorilo da će da uđe. Ali na kraju smo mi uspeli da dođemo do pobede i jako mi je drago zbog toga", rekao je Dončić posle utakmice. "Kao što sam rekao prethodnih sezona, moraćemo da učimo iz takvih utakmica. I to smo uradili. Bio sam tu kada je bilo najpotrebnije, odigrali smo veoma dobro večeras".

Istakao je da je zadovoljan ne samo svojom napadačkom, nego i defanzivnom igrom.

"Mislim da je moja odbrana sve bolja. Ne dopuštam da bilo ko utiče na mene i shvatam da će ona postati još bolja kako sezona bude odmicala", poručio je Slovenac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: