Bogdan uči Treja kako je Kobi psovao na srpskom VIDEO

Da se Bogdan Bogdanović odlično uklopio u tim Atlanta govore i izjave saigrača o njemu, odnosno, u poslednjem slučaju Treja Janga.

Izvor: SS

Utorak, 29.12.2020.

09:00

Bogdan uči Treja kako je Kobi psovao na srpskom VIDEO
Foto: Profimedia

Najbolji igrač Hoksa je ispričao novinaru Rafaelu Hejnsu kako želi da uči nove jezike, a potom je Bogdanović ispričao da ga je naučio jednu reč.

"Jednu po jednu", rekao je Bogdanović, a onda otkrio da je Jangu pokazivao kako je Kobi Brajant psovao tokom slobodnih bacanja.

"Pokazivao sam mu kako Kovi psuje na srpskom, mora i on to da unese u svoju igru", rekao je srpski bek. Naravno, u pitanju je legendaran snimak Brajanta u dresu Los Anđeles Lejkersa.

Tada je učitelj srpskog jezika bio Vladimir Radmanović koji je vrlo revnosno preneo "zabranjene reči" srpskog jezika jednom od najboljih igrača svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: