Pol Džordž o porazu od Jokićevog Denvera: To smo i zaslužili VIDEO

Pol Džordž košarkaš Los Anđeles Klipersa govorio je o stanju u svlačionici i utisku o protekloj sezoni u novoj epizodi podkasta "All The Smoke".

Izvor: SN

Četvrtak, 03.12.2020.

14:15

Pol Džordž o porazu od Jokićevog Denvera: To smo i zaslužili VIDEO
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Los Anđeles Klipersi su bili jedni od favorita za osvajanje titule, ali se ekipa "raspala" u plej-ofu i izgubili od Denvera posle vođstva od 3-1 u seriji.

Pol Džordž je bio gost podkasta "All The Smoke" i objasnio sve što mu se dešavalo.

"Mnogi ljudi ne znaju koliko ja napoirno radim leti i ovo je prvi put da nisam mogao da individualno radim na sebi zbog operacije ramena i kada sam se vratio tim je već uveliko radio i razvili su hemiju i sve, pa sam ja došao i propustio čitavo to upoznavanje i hvatanje ritma. Tajming je bio jako loš. I kada sam počeo da igram, nisam se osećao kao deo tima. Dok je pokušao da me korsiti kao Alena ili Redika, ali to nisam ja, meni treba igra na postu, pikenrol, različite varijacije. Mislim da će ova nova sezona biti dosta bolja, uklopićemo se, Kavaj i ja ćemo raditi individualno i mislim da sada nećemo žuriti za razliku od prošle godine", rekao je Pol Džordž.

Sada imaju novog trenera, čoveka sa kojim će više razgovarati jer su bliži po godinama. Klipersi su možda po prvi put jedni od favorita za osvajanje titule kako prošle tako i ove godine i hemija u tim je jako važan deo.

"Bilo je teško prošle godine. Imali smo mnogo samopouzdanja i imali smo 3-1 protiv Denvera, pa smo izgubili i onda je bilo 3-2 i rekli smo da nema veze i da ćemo dobiti sledeći meč, pa smo i taj meč izgubili. Nikada nismo radili na prilagođavanju, samo smo radili jedne te iste stvari i pravili jedne te iste greške. Šta se dešava? Pričamo međusobno i uvek kažemo da će sve biti u redu. Nije smelo tako, morali smo da rešavamo problem. I zaslužili smo sve to što nam se desilo", kaže Pol Džordž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: