Neko je prijavio Bogdana i Milvoki

Nesvakidašnja situacija iz NBA lige u kojoj su glavni akteri Sakramento Kingsi, Milvoki Baksi i Bogdan Bogdanović.

Izvor: SN

Četvrtak, 26.11.2020.

12:00

Neko je prijavio Bogdana i Milvoki
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Američki mediji su preneli informaciju da je došlo do dogovora između Sakramento Kingsa i Milvoki Baksa i da će tamo Bogdan nastaviti karijeru.

Problem je nastao nakon nekoliko dana kada se saznalo da su se dogovorili u vreme kada to NBA liga ne dozvoljava, tačnije nekoliko dana pred početak "prelaznog roka".

Nakon toga je čitav posao propao i Bogdanović je odlučio da svoju karijeru nastavi u Atlanta Hoksima, a čitava saga dobija još nekoliko informacija.

Kako prenosi "Bleacher report", jedna od rivalskih ekipa prijavila je čelnicima NBA lige ilegalne aktivnosti Sakramenta i Milvokija i kasnije je sprovedena istraga, ali je Bogdanović odustao od čitavog posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: