Hauard: Samo Dok Rivers me je zvao

Dvajt Hauard predstavljen je kao novi košarkaš Filadelfija Seventisiksersa.

Izvor: SN

Četvrtak, 26.11.2020.

12:00

Hauard: Samo Dok Rivers me je zvao
Photo by Sam Greenwood/Getty Images

Dvajt Hauard je prošle sezone sa Los Anđeles Lejkersima postao NBA šampion i to je njegov prvi šampionski prsten u karijeri.

On je u najjaču ligu sveta došao 2004. godine i to iz srednje škole, kada ga je birala ekipa Orlando Medžika sa prve pozicije i sa njim su igrali finale kada su ih savladali upravo Lejkersi.

"Osvajanje šampionske titule za mene znači sve na svetu. Nateralo me je da shvatim da najbolja statistika na svetu ne znači ništa. Osvojio sam titulu, a bilo je utakmica gde nisam postigao ni koš ili dobio minut, a jedino što se broji je taj trofej. I to sam pitao sve u timu: 'Šta ste spremni da uradite za titulu? Čega ste spremni da se odreknete? Nekada je to vaša uloga u timu, nekada nešto drugo čega se odričete, a ja najviše volim da budem taj koji hvata skokove i postiže poene, ali, ekipi sam bio potreban za nešto drugo i redovno sam donosio veliku energiju", rekao je Dvajt Hauard u razgovoru za ESPN.

Dvajt Hauard uskoro puni 35 godina, a i dalje sa uspehom igra u NBA ligi.

"Došao sam u Filadelfiju jer je Dok Rivers bio jedini trener koji me je pozvao. On mi je jedini rekao da želi mene u svom timu i shvatio sam da tamo moram da odem, tamo me put zove. U Filadelfiju. Bio sam presrećan zbog tog poziva i odmah sam prihvatio. Ben Simons i Džoel Embid su glavni adut File, želim da im pomognem da osvoje titulu", iskren je bio Dvajt Hauard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: