Razmišljali da ga trejduju, a sada će morati

Kako stvari stoje, pokušaj Vašington Vizardsa da trejduje Džona Vola obio im se o glavu.

Izvor: LN

Subota, 21.11.2020.

10:54

Razmišljali da ga trejduju, a sada će morati
Photo by Patrick Smith/Getty Images

Mediji su tokom prethodnih nedelju dana u nekoliko navrata preneli informaciju da je Vašington zainteresovan za uslugama Rasela Vestbruka.

Kako bi do njega došao, Vašington je bio spreman da ponudi Džona Vola, što se, kako stvari stoje, nije svidelo iskusnom plejmejkeru.

Mediji sada prenose da je Vol formalno zatražio trejd iz Vizardsa.

Vol nije odigrao utakmicu skoro dve godine zbog nekoliko teških povreda koje je doživeo, pa bi trebalo da neometano kroči na teren početkom naredne sezone.

Ono što velikom broju ekipa predstavlja problem kod Vola je što uz njegov izuzetno problematičan istorijat povreda ide i u proseku 44 miliona godišnje u narednde tri sezone.

Tridesetogodišnji plejmejker, pored "masnog" ugovora, tokom karijere ima prosek od 20,7 poena, 3,7 skoka i 8,7 asistencija po meču.

Kako je navedeno, pregovori oko trejda Vestbruk – Vol i dalje su u toku, ali trenutno nema naznaka da će dogovor biti postignut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: