Šta će biti s Bjelicom?

Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramento Kingsa, uskoro će saznati da li će i naredne sezone nositi dres ekipe iz prestonice Kalifornije.

Izvor: PT

Utorak, 17.11.2020.

11:00

Šta će biti s Bjelicom?
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Bjelica je pre dve godine potpisao trogodišnji govor sa Kingsima, s tim što mu je od 20 miliona, koliko je dogovorio, oko 13 zagarantaovano.

"Večiti" derbi na TV B92
ABA liga, ponedeljak
21.00 Partizan – Crvena zvezda

Tačnije, dve godine ugovora su mu zagrantovane, a za treću Sakramento može da odluči da li će mu isplatiti celu zaradu ili će ga otpustiti.

Rok do kada Kingsi moraju da se izjasne je 19. novembar, tačnije za dva dana.

Novinar "NBC Kalifornije" Džejms Hem napisao je da veliko pitanje šta će Kingsi uraditi sa ugovorom Bjelice, ali i Iljasove koji je putem trejda iz Milvokija došao, a takođe se nalazi u istoj situaciji kao Beli.

Ugovor Bjelice za narednu godinu je 7.150.000 miliona dolara, a s obzirom da iza sebe ima sezonu karijere, Sakramento bi trebalo da ga zadrži.

Ipak, postoji mogućnost da srpski košarkaš ne dobije pomenutu svotu novca čime bi onda postao neograničeno slobodan košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: