Sprema se razmena Indijane i Bostona

Američki mediji pišu o razmeni igrača na relaciji Boston – Indijanapolis.

Izvor: SN

Petak, 23.10.2020.

21:00

Sprema se razmena Indijane i Bostona
Photo by Katelyn Mulcahy/Getty Images

Ni Boston Seltiksi ni Indijana Pejsersi nisu ispunili svoj cilj u sezoni 2019/20 i timovi su najavili određene promene u svojim redovima.

Već neko vreme se priča o Bostonovom problemu na poziciji centra, dok se takođe "šuška" o Indijaninom problemu sa Majlsom Tarnerom i Domantasom Sabonisom.

Gordon Hejvard je na izlaznim vratima Bostona, kako prenose tamošnji mediji i već su se pojavile spekulacije o njegovom dolasku u ekipu Indijana Pejsersa, koji bi prihvatili iskusnog beka.

U suprotnom smeru bi mogao da ode Majls Tarner, igrač koji igra promenljivo u Indijani, a u Bostonu bi popunio rupe u reketu i deluje kao da obe ekipe dobijaju ovim trejdom.

Ipak, problematika je jasna – novac. Gordon Hejvard zarađuje 34 miliona godišnje, dok Tarner zarađuje 17,5 miliona godišnje i plate zbog "seleri kepa" moraju da se poklope u oba smera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: