Boston "gleda" Dramonda

Andre Dramond bi uskoro mogao da postane član Boston Seltiksa.

Izvor: SN

Četvrtak, 22.10.2020.

16:15

Boston
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Boston Seltiksi su napravili veliki trejd sa Bruklin Netsima i od njihovih pikova napravili zaista moćan tim.

Ipak, ta ekipa se nije pokazala kao šampionska, uvek im nedostaje taj jedan korak i sada su rešeni da sklope tim sposoban za veliki podvig.

Centarska pozicija je najslabiji deo tima, manje više svi to znaju, a čini se da su Deni Ejndž i njegovi saradnici uspeli da pronađu adekvatnog igrača koji bi rešio njihove probleme u reketu.

Izbor je pao na Andrea Dramonda iz Klivlend Kavalirsa, kako prenose američki mediji i on bi mogao putem trejda da se pojavi u Boston Seltiksima, pošto se očekuje da prihvati opciju produženja ugovora sa Klivlendom na još godinu dana.

Visina Dramondovog ugovora je 28 miliona dolara, pa bi u slučaju eventuelnog trejda Boston morao da nađe igrača sa visokim ugovorom kako bi se "salary cap" poklopio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: