"Denver je jasan – Porter junior nije dostupan"

Brajan Vindhorst, novinar ESPN, rekao je da su Denver Nagetsi odlučni u tome da ni po kojem slučaju ne trejduju Majkla Portera juniora.

Izvor: PT

Sreda, 21.10.2020.

16:55

Photo by Michael Reaves/Getty Images

Nagetsi žele da unaprede tim, spominjali su se pojedini igrači za koje bi mogli da trejduju, međutim u tim dogovorima nikako neće biti uključen Porter junior.

"Pričao sam sa timovima u ligi i jedna stvar je kristalno jasna: Denver Nagetsi poručili su timovima da Majkl Porter junior nije dostupan u trejd razgovorima. 'Nemojte da pitate za njega'", rekao je Vindhorst.

Denver je u nedavno završenoj sezoni došao do finala Zapada i naredne godine pokušaće da odu korak napred – do velikog finala.

Za tako nešto moraju da unaprede tim. Dosta se spominjao plejmejker Nju Orleans Pelikansa Džru Holidej, međutim za sada je sve daleko od dogovora.

U narednim mesecima dobićemo odgovor na to da li će Nagetsi trejdovati za nekog kvalitetnog košarkaša, a ono što je sigurno – Majkl Porter junior neće biti uključen u taj dogovor.

Mladi košarkaš iza sebe ima odlična izdanja u Dizni svetu gde je prosečno beležio 14,2 poena i 7,2 skokova, uz 50 odsto šuta iz igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: