Spolstra: Gomilali smo greške, mi možemo mnogo bolje

Majami je u prvom meču finala izgubio od Los Anđelesa sa 116:98.

Izvor: SN

Četvrtak, 01.10.2020.

12:00

Spolstra: Gomilali smo greške, mi možemo mnogo bolje
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Košarkaši Majamija jesu zabeležili ubedljiv poraz, ali je više bolelo što su im se tri igrača povredila, Goran Dragić, Bem Adebajo i Džimi Batler, koji je meč završio za razliku od Dragića i Adebaja.

O zdravstvenom stanju trostrukog NBA šampiona je govorio i trener Erik Spolstra.

"Trenutno nemam mnogo informacija o povredama Gorana Dragića i Bema Adebaja. Vi ste verovatno za to čuli od Tima Donovana našeg čoveka za odnose sa javnošću. Lejkersi su bili ti koji su diktirali tempo, agresivnost i kontrolisali igru tokom 48 minuta, a mi smo bili nemoćni", rekao je Spolstra.

Na pitanje da li je ovo "šamar" za njegov tim, Spolstra kaže:

"Ovo je najviši nivo takmičenja i morate određene stvari da radite uz dozu sile i da obratite mnogo pažnje na detalje. Svaki posed je bitan i ma koliko to bilo kliše, mi smo imali veliki broj poseda koji su završeni veoma loše i to smo ispratili sa lošim odlukama u odbrani i tako smo gomilali greške. Mi smo mnogo bolji tim nego što smo večeras pokazali, ali Lejkersima čestitamo na pobedi i radićemo naporno za drugi meč"
, smatra trener Majami Hita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: