"Imamo Lebrona, ali Dejvis je najbolji igrač na svetu"

Markif Moris, košarkaš Los Anđeles Lejkersa smatra da je Entoni Dejvis najbolji igrač na svetu.

Izvor: SN

Četvrtak, 01.10.2020.

11:30

Lejkersi su pobedili Majami sa 116:98 u prvoj utakmici finala, a Entoni Dejvis je postigao 34 poena uz 9 skokova i 5 asistencija.

Više poena od njega na svojoj prvoj utakmici NBA finala postigli su samo Majkl Džordan i Kevin Durent, 36, kao i Alen Ajverson koji je na svom debiju u finalima imao 48 poena.

"Velika je čast biti u istoj kategoriji kao ti momci, sve ovo mi mnogo znači, oni su članovi Kuće slavnih... Želim da me zapamte kao šampiona, tako da je to moj sledeći korak", kratko je prokomentarisao Entoni Dejvis.

Markif Moris se nadovezao na ovo i nije štedeo reči kada je hvalio timskog kolegu, rekavši da se radi o najboljem igraču na svetu, iako je u istom timu sa Lebronom Džejmsom.

"Dejvisu je sve lako na parketu, kada pogledam da imamo Lebrona i kako igra, a opet nije najbolji igrač na svetu, već je to Entoni Dejvis. Lebron igra konstantno dobro na obe strane terena i to svako veče, pa vam je jasno šta Dejvis pruža svake večeri"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: