Dres Nikole Jokića među najprodavanijim

Srpski košarkaš Nikola Jokić velika je zvezda u Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: SN

Sreda, 30.09.2020.

22:00

Dres Nikole Jokića među najprodavanijim
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Nikola Jokić je prošle godine bio u idealnoj petorci NBA lige, a ove godine je završio u drugoj što ga opet svrstava među 10 najboljih na planeti.

Kada se radi o prodaji dresova, Nikola Jokić se takođe nalazi u vrhu, tačnije na listi od 15 igrača čiji su dresovi bili najprodavaniji.

Nikola Jokić je zauzeo visoko 14. mesto na toj listi, iza njega je Dža Morent, a ispred njega Rasel Vestbruk, Kajri Irving, Kemba Voker i Džimi Batler.

Najprodavaniji dres je dres Lebrona Džejmsa, iza njega idu Luka Dončić, Entoni Dejvis, Džejson Tejtum, Janis Adetokumbo, Stef Kari, Kevin Durent i Demijan Lilard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: