Lebron tražio da čuva Džamala Mareja

Los Anđeles Lejkersi su dobili četvrti meč u seriji sa Denver Nagetsima, a deo zasluga ide upravo Lebronu Džejmsu.

Izvor: SN

Petak, 25.09.2020.

18:00

Lebron tražio da čuva Džamala Mareja
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa savladali su Denver Nagetse 114:108 i poveli 3-1 u finalu Zapada NBA plej-ofa.

Lebron Džejms je meč završio sa 26 poena, 9 skokova i 8 asistencija, a u tesnoj završnici je od trenera Frenka Vogela tražio da čuva Džamala Mareja kako bi sprečio povratak Denver Nagetsa.

"Lebron Džejms je od mene tražio da on bude taj koji će čuvati Džamala Mareja u završnici i dozvolio sam mu", rekao je Frenk Vogel i dodao da je Marej imao 0 od 2 iz igre dok ga je Lebron čuvao.

"Kralj" Džejms je izjavio kako je Džamal Marej sjajan košarkaš i objasnio svoju odluku.

"Znam da je Džamal spreman za velika dela u momentima kada se utakmica lomi i zbog toga sam smatrao da moram da ga preuzmem. On je sjajan igrač, klinac ima neverovatan napadački arsenal i rekao sam saigračima da ću ga ja čuvati i da ću ga zaustaviti, a oni da drže pod kontrolom ostale igrače i to smo uspeli da uradimo, kao i da uhvatimo nekoliko skokova, što je bio ključ", objasnio je Džejms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: