Trenutak kada su arbitri zaćutali; Marej: Bio sam fauliran

Džamal Marej, košarkaš Denver Nagetsa, očigledno je bio fauliran u završnici četvrtog meča finala Zapada, međutim sudije su pustile igru.

Izvor: PT

Petak, 25.09.2020.

08:32

Trenutak kada su arbitri zaćutali; Marej: Bio sam fauliran
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Džejms je, što se vidi i na usporenom snimku, faulirao Mareja u trenucima kada se lomila utakmica, ali izostao je zvižduk arbitara.

Momenat se desio na nešto malo manje od tri minuta do kraja pri rezultatu 105:102 za Lejkerse.

Igra je nastavljena, potom je usledila kontra i Rondo je pogodio za +5 (107:102). Umesto potencijalnih -1, Nagetsi su imali dva poseda zaostatka i do kraja nisu uspeli da uhvate priključak.

"Bio sam fauliran, ponovni snimak to i pokazuje", rekao je Marej posle utakmice. Majk Meloun je posle meča izjavio kako će se Denver žaliti sudijama, odnosno da će poslati klipove zvaničnicima kako bi uspeli da dobiju više slobodnih bacanja u sledećoj utakmici.

Opširnije pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: