Novicki o Jokiću: Čoveče, to je kompliment za mene

Dirk Novicki, legendarni evropski košarkaš, kratko je prokomentarisao poređenje sa Nikolom Jokićem.

Izvor: PT

Četvrtak, 24.09.2020.

16:25

Novicki o Jokiću: Čoveče, to je kompliment za mene
Photo by Getty Images/Getty Images for Greentech Festival

Zek Lou, novinar ESPN-a, u novoj kolumni pisao je o Džamalu Mareju i našem košarkašu i u jednom delu teksta dotakao se Jokićevog šuta sa jedne noge.

To je nekada često radio Dirk Novicki i povodom toga Lou je poslao poruku Novickom.

"Novicki, u svom stilu, umalo je odbio poređenje sa Nikolom. 'Čoveče', odgovorio mi je. 'To je kompliment (za mene). Voleo bih da sam imao njegov skil (veštinu). Njegova dodavanja su toliko dobra, da su nerealna. Nažalost, uvek sam više gledao da postignem koš nego da dodam'. Da, mislim da su Dalas i njegovi navijači prilično kul sa načinom na koji si igrao", piše Zek u tekstu.

Iskusni novinar ESPN-a u nastavku kolumne je analizirao igru dvojice košarkaša Denver Nagetsa, Mareja i Jokića, odnosno na koji način su dominirali na trećem meču finala Zapada.

Denver je u trećem meču smanjo na 2-1 i svi jedva čekaju četvrti duel koji je na programu u noći između četvrtka i petka u 03.00. Direktan prenos utakmice je na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: