"Jokić je monstrum, a kada se Marej razigra – srećno protivniku"

Stiven Ej Smit i Maks Kelermena, analitičari ESPN-a, najavili su treću utakmicu finala Zapada.

Izvor: PT

Utorak, 22.09.2020.

21:10

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)

Njih dvojica, očekivano, imaju različite stavove po pitanju – da li Lejkersi moraju da pobede u noći između utorka i srede?

Maks smatra da je ovo ključna utakmica za Lejkerse, te da ne smeju da dozvole Nagetsima da smanje, dok je Smit siguran u ekipu iz El Eja, pa mu i nije toliko važno ko će slaviti u trećoj utakmici.

Isto tako, Kelerman ističe da je trebalo da bude 1-1 u seriji i to zbog Nikole Jokića koji je odigrao sjajno u završnici.

"Nagetsi su trebalo da pobede? Zašto? Zato što je Jokić pogodio preko Dejvisa kada je bilo potrebno. On je monstrum. Može da kontroliše utakmicu, ne samo svojim dodavanjima, već i igrom leđima prema košu. Tu je i Džamal Marej koji kada se 'zapali'... srećno svakoj ekipi u pokušaju da ga zaustavi. Lejkersi nisu dokazali da su baš toliko bolja ekipa, trebalo je da bude 1-1. Lejkersima je potrebna pobeda jer ne smeju da vrate u život Nagetse", kaže Kelermen.

Sa druge strane Stiven Ej Smit nije toliko zabrinut, jer Lebron Džejms beleži svega 20 poena u dosadašnjoj seriji, te smatra da to ne može da potraje i da će "kralj" podići brojke.

Smit takođe kaže da mu se sviđa ekipa Denvera i da će za dve do tri godine osvojiti titulu, ali ne i ove sezone.

"Porter junior je poseban košarkaš i zato mislim da će Denver jednog dana osvojiti titulu. Mislim da je ova ekipa Denvera posebna. Ali, ne mislim da je ovo njihova godina", kaže Smit i dodaje:

"Znaš šta Maks? Ne bi mi smetalo da vidim kako Lejkersi gube treću utakmicu, štaviše vole bih to. Želim da vidim Lejkerse pod pritiskom, želim da vidim Jokića i Mareja kako napadaju Lejkerse. Želim da vidim to, mislim da je dobro za košarku".

Treća utakmica igra se u noći između utorka i srede od 03.00, a Lejkersi vode sa 2-0 u seriji.
Foto: SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: