Džordž: Nema panike VIDEO

Bek Los Anđeles Klipersa Pol Džordž ističe da nema panike u njegovom timu nakon dva uzastopna poraza od Denver Nagetsa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2020.

09:45

Džordž: Nema panike VIDEO
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Klipersi su imali dve "meč" lopte za plasman u finale Zapada, ali su na 3-1 prvo prokockali vođstvo od 16, a potom i od 19 poena, pa su Nagetsi izjednačili na 3-3.

"Razmišljamo pozitivno. I dalje smo mi za volanom. Ne paničimo. Imamo sedmu utakmicu. Sviđaju mi se šanse ovog tima. Doveli smo sebe u ovoj situaciju i na nama je da se izvučemo", rekao je Džordž.

Klipersi su deset minuta pre kraja trećeg kvartala šeste utakmice vodili 68:49, da bi ih Nagetsi do kraja meča nadigrali sa 60:25.

"Znamo protiv koga igramo. Imamo ogromno poštovanje prema protivniku, ali sviđaju mi se naše šanse. Ponavljam, sve je na nama da završimo ovo. Samo moramo da vratimo film i vidimo šta smo radili. Jedino pitanje na koje bi trebalo da odgovorimo je zašto im nismo parirali
", dodao je Džordž.

Odlučujući, sedmi meč polufinala Zapada između Nagetsa i Klipersa igra se u noći između utorka i srede od 3 časa po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: