Jokić počeo meč, odigrao deset minuta, pa ostao na klupi VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Toronto Reptorsa rezultatom 117:109 u poslednjem meču regularnog dela sezone.

Izvor: LN

Petak, 14.08.2020.

19:15

Jokić počeo meč, odigrao deset minuta, pa ostao na klupi VIDEO
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Denver je regularni deo sezone u "mehuru" u Orlandu završio sa pet poraza u osam mečeva, dok je Toronto ostvario čak sedam pobeda.

Denver je u ovom meču bio bez Gerija Herisa i Vila Bartona, ali i Majkla Portera Džuniora, dok je Toronto odmarao Kajla Laurija, Freda Vanvlita, Paskala Sijakama i Serža Ibaku.

Praktično je odmarao i Nikola Jokić, koji je počeo meč, odigrao deset i po minuta, i onda ostao na klupi do kraja.

Srpski as je za pomenuto vreme zabeležio dva poena (1/1), jedan skok, dve asistencije i jednu izgubljenu loptu.

Sledeće na programu za obe ekipe je plej-of, koji počinje u ponedeljak. Denver igra protiv Juta Džeza, a Toronto protiv Bruklin Netsa.

Reprezentativac Srbije je dobro počeo meč i za veoma kratak period pogodio šut i podelio dve asistencije, ali to je, ispostavilo se, bilo sve što se videlo od njega.

Na početku su bili izuzetno raspoloženi Džamal Marej i Pol Milsap, koji su uzeli pet, odnosno osam šuteva u prvoj deonici.

Meč ste mogli uživo da pratite putem B92.net LIVE BLOGA.
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images
Toronto je, ipak, bio taj koji je vodio tempo i lako došao do prednosti, koju je konstantno održavao.

Mark Gasol je podelio nekoliko lepi asistencija sredinom treće četvrtine, a od njih je najviše profitirao Norman Pauel kojem je "radio" šut.

Krajem treće četvrtine Nagetsi su pogodili nekoliko trojki i uspeli da dođu do potpunog egala, a na poluvreme se otišlo sa +8 za Reptorse.

Kada Jokića nije bilo u postavi na početku treće četvrtine znalo se da ga neće biti tu ni do kraja utakmice, a meč su takođe završili i ostali starteri kako bi se odmorili za plej-of.

Rezevristi su se trudili, ali se mogao videti jasan nedostatak organizacije i kvalitetnih poteza na terenu.
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images
Viđeno je dosta sekvenci od po nekoliko minuta bez ijednog poena, ili sa poenima postizanim isključivo sa linije penala.

Denver je na oko pet minuta do kraja uspeo da se još jednom vrati u duel, dođe do minusa od četiri poena, ali su usledili veliki promašaji i izgubljene lopte.

Usledila je serija Toronta od 11:2 od koje nije bilo oporavka.

Najbolji kod pobednika bio je Stenli Džonson sa 23 poena i šest asistencija. Pol Votson je imao 22, Norman Pauel 15, a Terens Dejvis 14 poena.

Na drugoj strani Pi Džej Dozir je upisao 20 poena, pet skokova io sam asistencija. Monte Moris je podelio četiri uspešna pasa i imao 16 poena, dok su po 11 postigli Bejts-Diop i Džamal Marej (koji je igrao deset minuta).
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: