Harden nije mogao sâm – Denver do finala ne može s Lejkersima

Košarkaši Indijane Pejsers pobedili su Hjuston Roketse – 108:104.

Izvor: PT

Sreda, 12.08.2020.

21:40

Harden nije mogao sâm – Denver do finala ne može s Lejkersima
(Photo by Kim Klement-Pool/Getty Images)

Ekipa Majka D'Antonija ovim porazom je izgubila sve šanse za treće mesto i na meč do kraja ligaškog dela ima skor 44/27.

Denver Nagetsi sigurni su na trećem mestu što znači da do finala ne mogu da se sastanu sa Los Anđeles Lejkersima, odnosno da u potencijalnom polufinalu mogu da igraju s Klipersima.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Roketsima nije bila dovoljna ni monstruozna partija Džejmsa Hardena (45 poena, 17 skokova, 9 asistencija) i videćemo na kojem će mestu završiti na kraju. I dalje je sve otvoreno za četvrto mesto.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Tarner i Holidej sa 18 poena, Oladipo i Mekdermot su dodali 16, a Samer 17 poena.

Roketsi su odlično otvorili utakmicu, tačnije Harden je dobro krenuo i to se odmah primetilo na semaforu.

Posle nekoliko minuta imali su dvocifrenu prednosti (20:7), međutim izlaskom Hardena ugasila se igra Roketsa, te je Indijana uspela da se vrati.

"Brada" je odmarao nešto duže i kada se vratio zatekao je ekipu u zaostatku. Hjuston je igrao očajno u drugoj deonici, gledali smo "ciglu za ciglom" i Pejsersi su to iskoristili.

Nije briljirala ni ekipa Nejta Mekmilana, ali prosečna igra bila im je dovoljna da na poluvreme odu sa +1, 50:51.

Tokom treće četvrtine gledali smo egal utakmicu, međutim u poslednjoj deonici Pejsersi prave ključnu razliku. Na pet minuta do kraja utakmice dolaze do dvocifrene prednosti, koju su nekako uspeli da održe.

Harden je uradio sve u svojoj moći da vrati ekipu, ali saigrači ga nisu ispratili i Indijana je zasluženo pobedila.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: