Bogdanović otkrio zašto mu je bilo teško da igra protiv Pelikansa

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izneo je svoje utiske nakon meča sa Nju Orleans Pelikansima.

Izvor: MT

Sreda, 12.08.2020.

13:10

Bogdanović otkrio zašto mu je bilo teško da igra protiv Pelikansa
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Njegov Sakramento Kings je slavio sa 112:106, a on je duel završio sa 16 poena, sedam asistencija, šest skokova i dve ukradene lopte.

Kao što je poznato, Sakramento je pre nekoliko dana ispao iz trke za plej-of.

"Utakmica je bila teška posebno kad znate da su obe ekipe eliminisane. Takve utakmice je teško igrati. Svi pokušavaju da igraju jako, ali tu je i razmišljanje o povredama ili nečem sličnom. Ovo je velika pobeda za naš tim nakon nekoliko loših dana i eliminacije", rekao je Bogdanović.

Razlika u odnosu na prošle mečeve?

"Možda u fizičkom pogledu, bila je i bolja komunikacija u odbrani. Da, verovatno je komunikacija bila dobra večeras", istakao je on.

Sakramento će poslednji meč u Orlandu odigrati u četvrtak protiv Los Anđeles Lejkersa (četvrtak, 19.30, TV B92)

"Iskreno, nisam bio srećan kao i obično posle pobede. Bilo je čudno, ali moramo da igramo, da budemo profesionalni i da izađemo i da odigramo na nivou", rekao je Bogdan.

Bogdanović je tri godine već u Sakramentu, a ovog leta će biti tzv. ograničeni slobodni agent (Sakramento može da izjednači ponudu neke druge ekipe prim. aut).

"Proveo sam sjajno vreme ovde. Voleo bih da smo imali više uspeha kao tim, više pobeda, bili smo na putu da ostvarimo plej-of. Ne znam kada 'free agency' počinje, sačekaću. Ne mislim o tome trenutno", zaključio je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: