Abaligaši srušili Orlando, dabl-dabl Vučevića VIDEO

Košarkaši Bruklin Netsa pobedili su Orlando Medžik i obezbedili bolju poziciju pred početak plej-ofa.

Izvor: LN

Utorak, 11.08.2020.

21:31

Abaligaši srušili Orlando, dabl-dabl Vučevića VIDEO
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

"Desetkovani" Bruklin je ostvario trijumf rezultatom 108:96 i obezbedio sedmo mesto Istoka, jedno ispred Orlanda.

Netsi su sjajno otvorili meč i jako brzo došli do dvocifrene prednosti, da bi u prvom poluvremenu imali i preko 20 poena "viška".

Orlando je pokušao da se vrati, bio blizu jednocifrenog zaostatka, ali se ekipa iz države Njujork ni u jednom trenutku nije ozbiljno uplašila.

Odlični su bili bivši košarkaši ABA lige Timoti Luvavu-Kabaro i Džanan Musa. Bivši as Mega Bemaksa Luvavu je postigao 24 poena (8/12) i imao osam skokova, dok je Musa, nekadašnja mlada nada Cedevite, ostvario učinak od 17 poena, šest skokova i šest asistencija.

Nikola Vučević, koji je nekada nosio dres podgoričke Budućnosti, imao je dabl-dabl od 12 poena i deset uhvaćenih lopti u dresu Medžika.

Na drugoj strani je najbolje odigrao nekadašnji prvi pik Markel Fulc sa 18 poena i pet uhvaćenih lopti, a pratili su ga Ves Ivundu sa 16, odnosno Kem Birč, Džejms Enis sa po 12 poena.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: