Meloun iznenađen napadačkim arsenalom Bola

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, bio je zadovoljan izdanjem svog tima u porazu od Los Anđeles Lejkersa.

Izvor: PT

Utorak, 11.08.2020.

09:30

Meloun iznenađen napadačkim arsenalom Bola
Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images

Meloun je u poslednjoj četvrtini odmarao startere i rezervni igrači Nagetsa pružili su odličan otpor Lejkersima, te su na kraju umalo slavili.

"Ne mogu da budem ponosniji na ovu grupu momaka. Igrali smo ekstremno jako. Oni su ipak prvoplasirana ekipa Zapada, a momci su klupe su ih pošteno namučili", rekao je trener Denvera.

Dosta minuta na meču dobio je supetalentovani Bol Bol koji je u četvrtoj četvrtini poslao pâs preko celog terena – poput Nikole Jokića. Ovo nije prvi put da Bol pokazuje ovakve sposobnosti i Meloun je iznenađen da poseduje takav osećaj.

"Pâs je bio laserski. Ove nedelje je imao dva dodavanja za koja nisam ni znao da ima u sebi, u svom napadačkom arsenalu", kazao je Meloun.

Monte Moris kaže da nije iznenađen dodavanjem.

"Iskreno, nisam toliko iznenađen dodavanjima. Više sam iznenađen koliko nam pomaže u odbrani".

Bol je za 22 minuta na terenu ostvario učinak od osam poena, pet skokova i dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: