Bobi odličan – veliki preokret Dalasa bez Dončića i Porzingisa

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Jutu Džez 122:114.

Izvor: PT

Ponedeljak, 10.08.2020.

23:25

Bobi odličan – veliki preokret Dalasa bez Dončića i Porzingisa
(Photo by Ashley Landis-Pool/Getty Images)

Srpski košarkaš Boban Marjanović odigrao je odličnu utakmicu i bio je jedan od najzaslužnijih što su se Maveriksi držali u prvom poluvremenu.

Džez je dominirao tokom prvog poluvremena, potom je i u trećoj četvrtini imao dvocifrenu prednost (+22, 78:56), međutim Mevsi se vraćaju u igru velikom serijom početkom četvrte deonice.

Foto: SofaScore
Boban tada nije bio na terenu, a potom ni u nastavku četvrtine nije igrao mnogo. Ekipa Rika Karlajla veliki preokret napravila je bez srpskog košarkaša na terenu.

Ipak, to ne umanjuje njegovu odličnu utakmicu. Bobi je za 25 minuta ostvario učinak od 20 poena (7/11), devet skokova, dve asistencije i dve blokade.

Dalas je na ovom susretu bio bez Luke Dončića i Kristapsa Porzingisa, a Juta je igrala bez Donovana Mičela, dok Rudi Gober nije odigrao ni minut u drugom poluvremenu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Tim Hardavej junior sa 27 poena, a pored Bobana, pratili su ga Kari sa 22 poena, Barea sa 18 i osam asistencija, kao i Burk sa 14.

Kod Jute Džordan Klarkson je ubacio 18 poena, Taker 17, a Mudiej 14 poena.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: