Embidu smeta što Jokića ne kritikuju kao njega

Džoel Embid, centar Filadelfije 76ers, na zanimljiv način je prokomentarisao rečenice NBA analitičara na poluvremenu utakmice između Denvera i Jute.

Izvor: PT

Nedelja, 09.08.2020.

11:05

Embidu smeta što Jokića ne kritikuju kao njega
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Veče pre ovog duela u studiju "Inside the NBA" Embid je kritikovan zbog slabog prvog poluvremena protiv Orlanda u kojem je postigao svega šest poena.

Ni Jokić nije briljirao protiv Jute tokom prva 24 minuta utakmice, međutim Grin, Džonson, Smit i Barkli nisu bili toliko oštri prema srpskom košarku.

Embidu je to zasmetalo i na Tviteru je napisao:

"Definitivno nije ista energija", napisao je Embid aludirajući na to da njega i Jokića ne kritikuju s istom energijom, na isti način.

Embid je u drugom poluvremenu protiv Orlanda pokazao zašto je jedan od najdominantnijih igrača sveta, baš kao i Jokić protiv Jute.

Međutim, evidentno je da Embidu smeta to što ga više kritikuju nego Jokića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: