"Nikola, kako si tako opušten u finišu?"; "Nema pritiska – 3, 2, 1 i šutnete"

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, još jednom je pokazao da ima poseban mentalitet kada je potrebno da se postigne koš u finišu utakmice.

Izvor: PT

Nedelja, 09.08.2020.

08:42

Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Srpski košarkaš je protiv Jute Džez postigao odlučujući koš u prvom produžetku kada je položio loptu u koš na 0,3 sekunde do kraja.

Jokić je ponovo pokazao da je jedan od najboljih igrača na svetu kada vam je potreban koš, a posle utakmice je rekao i zašto je tako.

Novinar Majk Singer pitao kako se oseća tako opušteno u tim neizvesnim situacijama:

"Zato što tada ne postoji pritisak. To vam je kao, 3, 2, 1 i morate da šutnete. Ne mogu da mislim (o pritisku) u tim trenucima", rekao je Jokić.

Najbolji centar sveta dodao je da se nada je utakmica bila interesantna za gledanje ljudima kraj malih ekrana.

Jokić je postigao čak 14 poena u dva produžetka i zajedno s Džamalom Marijem bio je najzaslužniji za pobedu Nagetsa nad Džezom.

Utakmicu je na kraju završio sa 30 poena, 11 skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: