Ko će biti MVP: Janis, Lebron ili Harden?

NBA liga je objavila finaliste za titulu najkorisnijeg igrača sezone.

Izvor: SN

Subota, 08.08.2020.

18:50

Ko će biti MVP: Janis, Lebron ili Harden?
Photo by Harry How/Getty Images

MVP titula je protekle sezone završila u vlasništvu Janisa Adetokumba, iza sebe je ostavio Džejmsa Hardena i to je donelo malo i burnih reakcija u javnosti.

Sada je NBA liga objavila ko su finalisti koji konkurišu za nagradu za najkorisnijeg igrača sezone, iliti MVP titulu.

Nema iznenađenja, finalisti su Janis Adetokumbo, Lebron Džejms i Džejms Harden.

Janis igra sjajno, njegova ekipa ima najbolji skor u NBA ligi i on prosečno beleži 29.7 poena, 13.7 skokova i 5.8 asistencija. Lebron Džejms je najbolji asistent lige u najboljoj ekipi Zapada, a prosečno ima 25.3 poena, 8 skokova i 10.3 asistencije, dok je Džejms Harden najbolji strelac lige sa 34.3 poena, 6.4 skoka i 7.5 asistencija.

Ko će biti MVP?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: