Nema Batlera? Nema problema – Majami savladao Boston

Košarkaši Majami Hita su rezulatom 112:106 savladali Boston Seltikse.

Izvor: SN

Sreda, 05.08.2020.

08:00

Nema Batlera? Nema problema – Majami savladao Boston
Photo by Kim Klement - Pool/Getty Images

Posle tri odigrane utakmice u Orlandovom "mehuru" Majami Hit je ostavio snažan utisak i na samo jednu pobedu je od trećeplasiranog Bostona.

Upravo Boston su i uspeli da pobede u noći iza nas, a to su učinili bez najboljeg igrača, Džimija Batlera, koji je propustio meč zbog povrede skočnog zgloba.

Majami je u prvom meču u NBA restartu lako i ubedljivo pobedio Denver Nagetse, a sada su bili jači i od Boston Seltiksa i konstantno su kontrolisali utakmicu, pa su vodili tokom svih 48 minuta.

Andre Igudala je pogodio svoju 1000. trojku u NBA karijeri i to sredinom drugog kvartala, kada je ekipa Hita povela sa 50:41.

U par navrata je Boston uspevao da se vrati, ali ih je pomalo usporio i problem sa faulovima Markusa Smarta, koji je pred kraj treće četvrtine zaradio svoj šesti faul i napustio parket.

Smart je u tom periodu bio bez poena sa pet promašaja iz igre. Sve do kraja je bilo jasno da je Majami bolja ekipa i sada su na skoru od 35-5 kada u poslednju četvrtinu ulaze sa prednošću.

Do pobede ih je vodio Bem Adebajo sa 21 poenom i 12 skokova, dok je Dankan Robinson takođe ubacio 21, a Goran Dragić 20, koji je meč završio hramljući, ali nije ozbiljnije povređen.

Na drugoj strani je Džejson Tejtum imao 23 poena, Džejlen Braun 18, a Kemba Voker i Gordon Hejvard 15 postignutih poena.

NBA, utorak na sredu:

Indijana Pejsers – Orlando medžik 120:109
Majami Hit – Boston Seltiks 112:106
Portland Trejlblejzers – Hjuston Rokets 110:102
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: