Veliki broj Amerikanaca likuje zbog povrede momka koji je odbio da kleči

Džonatan Ajzak doživeo je tešku povredu na utakmicu protiv Sakramento Kingsa, što su mnogi u SAD dočekali kao lepu vest.

Izvor: PT

Ponedeljak, 03.08.2020.

18:27

Default images

Krilni košarkaš Orlanda pokidao je prednji ukršteni ligament u levom kolenu i neki Amerikanci prokomentarisali su ovo kao "karma".

Ajzak je pre nekoliko dana odbio da kleči pred himnom, kao i da nosi majicu "Black lives matter". Ne zato što je rasista, već jednostavno nije smatrao da će tako nešto postići.

"Verujem da su životi crnaca važni, ali ne mislim da je to što ću obući majicu sa natpisom i klečati pred himnom u vezi sa životima crnaca", rekao je između ostalog Ajzak pre nekoliko dana kada je objasnio zašto nije klečao i nosio majicu "Black lives matter".

Nažalost, nekoliko dana kasnije doživeo je tešku povredu, zbog koje će propustiti verovatno kompletnu narednu sezonu i mnogi koji su ga kritikovali što se "nije solidarisao sa drugima", prokomentarisali su tu vest kao da je "karma".

Novinarka "NBC Sports" Kejt Hanter posle utakmice je poslala poruku tim ljudima.

"Dobila sam mnoštvo tvitova kako je ovo karma To stvarno nije u redu da se tako kaže. To nema veze sa sportom. Imajte malo pristojnosti. Odvratno mi je to. Nadam se da će se Džonatan Ajzak brzo oporaviti i da nije toliko ozbiljno kao što je izgledalo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: