Nezaustavljivi Vestbruk srušio Janisa i Bakse VIDEO

Hjuston Rokitsi savladali su Milvoki Bakse rezultatom 120:116.

Izvor:

Ponedeljak, 03.08.2020.

08:30

Nezaustavljivi Vestbruk srušio Janisa i Bakse VIDEO

Janis je odigrao još jednu utakmicu na MVP nivou, ali to nije bilo dovoljno za 55. pobedu u sezoni.

Šou je odneo Rasel Vestbruk.

Baksi su dobro otvorili meč i već posle šest minuta imali su +12, zahvaljujući Janisu i Bruku Lopezu.

Harden i Meklemor su vratili Hjuston u egal, a u završnici prve četvrtine Vestbruk sa 5 i Rivers sa 3 poena prave seriju 8:0 i Rokitsi odlaze na odmor sa +3. Rokitsi su igrali sjajno i održavali su prednost tokom čitave druge četvrtine.

Pred kraj prvog poluvremena, Janis je uspeo da vrati Bakse serijom 8:0 na samo poen zaostatka, ali se Vestbruk sa pet vezanih poena pobrinuo da se na odmor ode sa +6 za Hjuston. Baksi su odigrali odličnu treću četvrtinu, a Janis Adetokumbo bio je sjajan.

Poentirao je i razigravao svoje igrače, a upravo njegovim poenima je Milvoki došao do preokreta.

Napravio je seriju od 7:0 i Baksi su poveli po prvi put posle uvodnih 6 minuta.

U poslednjem minutu treće deonice pogodio je trojku i asistirao Kajlu Korveru za tri poena, pa su pred poslednjih 12 minuta imali +1. Poslednja deonica bila je izuzetno zanimljiva.

Baksi su imali prednost sve do poslednja tri minuta.

Janis je držao sve pod kontrolom, Lopez i Korver pogađali su šuteve za tri poene i Milvoki je imao +8.

A onda je Hjuston odigrao sjajnu odbranu, po čemu i nisu baš poznati. Vestbruk je pred kraj uzeo stvari u svoje ruke.

Hjuston je zahvaljujući Raselu Vestbruku, koji je postigao 4 poena i imao dve asistencije u jednom minutu, napravio seriju od 9:0 i preuzeo vođstvo.

Iako su Bruk Lopez i Janis u dva navrata vratili prednost Baksima, oba puta je tu prednost anulirao Vestbruk sa linije penala.

Rokitsi su odigrali dobru odbranu na Janisu Adetokumbu, a posebno je u odbrani blistao Vestbruk. Vestbruk, Harden i Danijel Haus su sa linije penala potvrdili pobedu Hjustona u veoma zanimljivom meču.

Plejmejker Hjustona postigao je 31 poen (10/21 iz igre, 1/3 za tri i 10/12 slobodna bacanja), uz šest skokova i osam asistencija i bio je igrač utakmice.

Harden je imao slabije šutersko veče, ali je ubacio 24 poena (5/12 iz igre, 3/12 za tri poena, 11/12 slobodna bacanja) i dodao po 7 skokova i asistencija.

Dvocifreni su bili i Haus sa 16, Kovington sa 15 i Pi Džej Taker sa 11 poena. U poraženom sastavu istakao se Janis Adetokumbo sa 36 poena (14/25 iz igre, 2/5 za tri poena, 6/9 slobodna bacanja), uz 18 skokova i 8 asistencija.

Odlični su bili i Kris Midlton sa 27 poena i 12 skokova i Bruk Lopez sa 23 poena i 12 skokova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: