Brutalne partije Vorena i Embida, Tander rutinski s Džezom

Košarkaši Indijane Pejsers pobedili su Filadelfiju 76ers 127:121.

Izvor: PT

Nedelja, 02.08.2020.

08:45

Brutalne partije Vorena i Embida, Tander rutinski s Džezom
Foto: SofaScore

Pejsersi su ovim trijumfom pokazali da će i te kako imati šta da kažu u plej-of, dok su nas Siksersi još jednom podsetili da će teško napraviti korak napred u odnosu na prošlu sezonu.

Indijana je u poslednjoj četvrtini napravila preokret dobivši ovaj period igre sa 46:34. Velike zasluge idu celom timu, ali pogotovo Ti Džej Vorenu.

Krilni košarkaš utakmicu je završio sa čak 53 poena. Voren je delovao nezaustavljivo što govori podatak da je od 53 poena svega četiri postigao sa linije za slobodna bacanja.

Igrač Indijane šutirao je 20/29 iz igre, a imao je i četiri skoka, tri asistenciju i dve blokade. Vorena su pratili Eron Holidej sa 15 poena i 10 asistencija, Viktor Oladipo s 15 poena i Mekdermot, odnosno Mekonel sa 10 poena.

Pejsersi su na utakmici bili bez Domantasa Sabonisa i Malkolma Brogdona, što pobedu činu još impresivnijom.

Fenomenalnu utakmicu za Filu odigrao je Džoel Embid (41p i 21sk), ali to je bio nedovoljno da se izbegne poraz. Tobajas Heris je dodao 30, a Ben Simons 19 i 13 skokova.

Indijana je ispred File na tabeli s pobedom prednosti, 40/26 naspram 39/27. Košarkaši Oklahome pobedili su Jutu 110:94.

Tander je odigrao rutinsku utakmicu i već na poluvremenu videlo se u kom smeru ide meč (66:42)

Juta je izgledala loše, niko nije uspeo da izađe iz sivila, te je Donovan Miče bio najefikasniji sa svega 13 poena (5/15 iz igre).

Oklahoma je ovom pobedom pokazala da će biti tvrd orah svakoj plej-of ekipi i sada se nalaze na samo pobedu od četvrtoplasirane Jute.

Kris Pol je imao 18 poena, sedam skokova i sedam asistencija, a Šej Gildžes-Aleksandar 19 i šest uspešnih dodavanja. Stiven Adams ostvario je dabl-dabl učinak (16p i 11sk).
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: