Denver pokušava da zastraši rivale – Jokić diže tegove VIDEO

Denver Nagetsi igraju u subotu uveče (19h, TV B92) prvi meč posle skoro četvoromesečne pauze.

Izvor: B92

Subota, 01.08.2020.

13:35

Default images

Rival "zlatnom grumenju" je jedan od najboljih timova Istoka Majami Hit, na neutralnom terenu bez navijača u Diznilendu.

Nagetsi će u osam mečeva u "mehuru" pokušati da izbore što bolju poziciju pred plej-of, a bore se za drugo mesto na Zapadu.

Ključni adut tima iz Kolorada je najbolji centar sveta, srpski reprezentativac Nikola Jokić.

Jokić je do pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa prosečno beležio 20,2 poena uz 10,2 skokova i 6,9 asistencija po meču.

Međutim, rivali ne znaju šta mogu da očekuju od Jokića u Orlandu, s obzirom da je tokom proleća značajno smršao.

Jokić nije otkrio previše tokom pripremnih mečeva u "mehuru", gde je u dva meča igra na poziciji plejmejkera. Prvo je "razmrdao" svoj šut sa 16 poena uz po 7 skokova i asistencija protiv Vašingtona.

Potom je "flertovao" sa tripl-dablom protiv Nju Orleansa sa 11 poena, 10 skokova i 8 asistencija.

Da bi u poslednjoj proveri potpuno "ignorisao" napad na koš – šutnuo je samo jednom i promašio, ali je imao 6 skokova i 5 asistencija.

Uoči duela sa Majamijem, Nagetsi pokušavaju da zastraše rivala upravo pomoću te činjenice.

Objavili su video na kojem Jokić podiže tegove "iz benča". Videćemo da li će se uplašiti centri Hita, pre svih njihov ključni igrač iz reketa Bem Adebajo.

Duel Denvera i Majamija možete gledati na TV B92 od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: