Furnije i Vučević razbili desetkovane Netse VIDEO

Košarkaši Orlanda savladali su Bruklin rezultatom 128:118 u svom prvom meču po nastavku NBA lige.

Izvor: LN

Petak, 31.07.2020.

22:59

Furnije i Vučević razbili desetkovane Netse VIDEO
Photo by Emilee Chinn/Getty Images

Medžik je opravdao ulogu favorita i deklasirao izuzetno oslabljene Netse, iako konačan rezultat ne oslikava realnu raspodelu snaga na terenu.

Podsetimo, "mrežice" su u "Dizni svet" došle bez Kajrija Irvinga, Kevina Durenta, Diandrea Džordana, Torijana Prinsa, Spensera Dinvidija i još nekoliko solidnih igrača.

I pored toga, ta ekipa je pružila odličan otpor u prvoj četvrtini i "ubacila" čak 39 poena, naspram protivnikovih 36. Sve se, ipak, raspalo za Netse u drugom kvartalu, u kojem je Orlando napravio +14, a onda u trećem bio još suroviji sa +18.

Netsi su u četvrtoj četvrtini uspeli da smanje prednost rivala za čak 19 poena, pa su na kraju pretrpeli poraz "pristojnim" rezultatom.

Najbolji kod pobednika bili su Evan Furnije sa 24 poena i pet asistencija i Nikola Vučević sa 22 poena, 7 skokova i 5 uspešnih dodavanja. Džonatan Ajzak je dodao 16 poena.

Na drugoj strani bivši as Mega Bemaksa Timoti Luvavu-Kabaro je upisao 24 poena, Keris Levert je imao 17 uz sedam asistencija, dok su po 14 ubacili Džeret Alen i Džo Heris. NBA na TV B92:
subota, 1. avgust 19.00 Denver – Majami
utorak, 4. avgust 20.30 Sakramento – Dalas
subota, 8. avgust 21.30 Denver – Juta
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: