Trener Denvera o antivakseru u timu: Slobodan je da priča šta hoće

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, kaže da ne može da zabrani košarkašima da imaju različita mišljenja u vezi s koronavirusom.

Izvor: PT

Četvrtak, 30.07.2020.

08:45

Trener Denvera o antivakseru u timu: Slobodan je da priča šta hoće
(Photo by Andy Lyons/Getty Images)

Meloun se osvrnuo na komentar Majkla Portera juniora koji je izjavio da se virus koristi kao propaganda i da bi se kontrolisalo ljudima.

Takođe, dodao je da ne planira da se vakciniše jer nikada u životu nije ubrizgao nešto u sebe.

Pročitajte još Novi antivakser u svetu sporta: Virus koriste kako bi kontrolisali masu

Meloun je na konferenciji za medije rekao kako on nije čovek koji će ići za svojim igračima i nametati im svoje stavove.

"Ono što je Porter rekao ne predstavlja nikakav problem u našem timu. Pričao sam s Majklom, razume situaciju s virusom, ali nećemo nikome zabraniti da priča. Ako neko ima čvrsto uverenje u nešto, ima i platofrmu i slobodu da o tome priča", rekao je trener Denvera.

Inače, posle više od pet meseci u noći između četvrtka i petka, vraća se NBA liga. U 00.30 igraju Juta i Nju Orleans, a od 03.00 Lejkersi i Klipersi.

U subotu od 19 časova na TV B92 moći ćete da pratite duel Denver Nagetsa našeg Nikole Jokića i Majami Hita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: