Novi antivakser u svetu sporta: Virus koriste kako bi kontrolisali masu

Majkl Porter junior, mladi košarkaš Denver Nagetsa, kaže da se koronavirus koristi kako bi se kontrolisala velika masa ljudi u svetu.

Izvor: PT

Sreda, 29.07.2020.

15:55

Novi antivakser u svetu sporta: Virus koriste kako bi kontrolisali masu
Photo by Andy Lyons/Getty Images

Porter je svestan da se radi o ozbiljnoj stvari, ali isto tako ističe da se koristi za mnogo veću agendu i da je dosta nepoznatih.

"Lično mislim da se koronavirus koristi za očigledno veću agendu. Koristi se za kontrolu populacije u smislu da može da se kontroliše velika masa ljudi. Ceo svet se kontroliše", rekao je Porter i dodao:

"Sada se preporučuje da se nose maske, ali ko zna šta će se desiti kada se vakcina pojavi. Možda ćete morati da bude vakcinisani da biste mogli da putujete. To bi bilo stvarno ludo".

Porter kaže da u životu nije primio nikakvu vakcinu, a niti bi voleo.

"U životu nikada nisam primio nikakvu vakcinu, niti bilo šta slično. Istina je da je ovo ozbiljan stvar, stvarno ozbiljan. Ali istina je i da je mnogo 'prekrivena'".

Porter je sličnog stava kao i Dvajt Hauard koji je izjavio pre nekoliko dana da ne veruje u vakcinaciju.

"Da li verujem u vakcinaciju? Ne, ne verujem. To je moj lični stav", kazao je Hauard.

Sve se više sportista javlja koji ističu zabrinutost povodom obavezne vakcinacije, a jedan od prvih bio je Novak Đoković koji je pre nekoliko meseci rekao da će morati baš dobro da bude upoznat sa vakcinom za koronavirus da bi je uneo u sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: