Jokić o uticaju Milojevića: On je savršen čovek VIDEO

Nikola Jokić, srpski košarkaš, govorio je o svom nekadašnjem treneru Dejanu Milojeviću.

Izvor: LN

Sreda, 15.07.2020.

20:02

Jokić o uticaju Milojevića: On je savršen čovek VIDEO
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Milojević je bio trener Jokiću dok je igrao za Megu, a srpski trener se oprostio od tog kluba 11. juna ove godine.

Na njegovom meču, pored drugih poznatih ličnosti i sportista, bio je i Jokić, koji je u razgovoru sa novinarom DNVR Adamom Maresom otkrio koliki je uticaj Milojević imao na njega.

"Bio sam mlad, a njega sam se sećao kao igrača koji je uvek bio čvrst, ko je uvek davao 100 odsto na terenu. On nije bio talentovan, ali je uvek bilo teško igrati protiv njega. On je to preneo na svoj trenerski posao, kod njega je uveke morao da postoji trud svaki put. Sada, kada razmislim o tome, uživao sam igrajući sa njim jer sam uvek znao šta je trebalo da radim na terenu. Uvek sam bio potkovan dobrim savetima, govorio mi je: 'Moraš da uradiš to, to, to i to'. Imam dobra sećanja na našu saradnju", rekao je Jokić.

Nedugo nakon tog meča objavljeno je da se Nikola zarazio koronavirusom, ali on ne žali zbog toga što je otišao.

"Pre tri nedelje sam bio sa njim na toj utakmici i bila je to super stvar, bio sam veoma srećan što sam tamo jer je on deo jednog dela moje karijere i života i baš sam želeo da budem tamo kako bih se setio svega. Mislim, on je čovek koji je uvek srećan, koji uvek donosi energiju, uvek je iskren... On je, mogu to tako da kažem, savršen čovek", dodao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: