"Odsustvo Vestbruka će 'ubiti' Hjuston"

Kevin Mekhejl, nekadašnji američki košarkaš i trener, prokomentarisao je stanje u Hjuston Roketsima.

Izvor: SN

Utorak, 14.07.2020.

18:00

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Kevin Mekhejl važi za jednog od najboljih krilnih centara u istoriji košarke, a slavu je stekao igrajući u čuvenim Boston Seltiksima sa kojima je u tri navrata bio šampion.

Igrajući uz Lerija Birda, Pita Maraviča, Sedrika Maksvela, Roberta Periša, Denija Ejndža i ostale stekao je status ikone američke košarke, da bi kasnije kao trener pokazao veličinu i na tom polju.

On je, između ostalog, trenirao i Hjuston Roketse. Džejms Harden je stasao pod njegovom trenerskom palicom, a sada važi za jednog od najboljih u ligi i sa Raselom Vestbrukom čini fantastičan tandem.

Vestbruk je zaražen koronavirusom, kako je on sam potvrdio u ponedeljak u popodnevnim časovima (po našem vremenu), a Mekhejl je analizirao kako bi Hjuston Roketsi izgledali bez njega.

"Rasel je vrhunski atleta i motor ekipe, pa sam siguran da će zaigrati čim mu lekari dozvole. Postoji određeni ritam koji morate poštovati kada ste profesionalac, imate određeni broj minuta koji igrate i pritom se pazite da ne dođe do povrede, to nije lak posao. Ras neće biti s timom 7 do 14 dana, to bi moglo da poremeti ritam Hjustona jer je sada jako važno da se saigrači naviknu jedni na druge u ovom mehuru. Mislim da će odsustvo Vestbruka ubiti Hjuston",
iskren je bio Kevin Mekhejl.

NBA liga će se u Orlandu nastaviti 31. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: