Suspendovan Adrijan Vojnarovski, opsovao američkog senatora FOTO

Jedan od najpoznatijih košarkaških novinara iz NBA lige Adrijan Vojnarovski dobio je suspenziju od matične kuće "ESPN".

Izvor: SS

Nedelja, 12.07.2020.

08:40

Suspendovan Adrijan Vojnarovski, opsovao američkog senatora FOTO
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Razlog je taj jer je senatoru u SAD Džošu Houliju poslao mejl sa svog službenog naloga sa samo dve reči: "Je*i se".

Poruku je objavio upravo Houli, zbog čega popularni "insajder" svih najvećih transfera u NBA neće raditi u naredno vreme.

Naime, republikanski senator je kritikovao NBA ligu i komesara Adama Silvera zbog tog što ne ističu javnu podršku američkim vojnicima dok podržavaju antirasistički pokret, te zbog bliskih odnosa sa Kinom. Popularni "Voj" je odreagovao impulsivno, poslao takav mejl, a potom poslao izvinjenje.

"Nisam pokazao poštovanje i napravio sam veliku grešku. Žao mi je zbog načina na kojim sam se ponašao i direktno ću se izviniti senatoru Houliju. Takođe moram da se izvinim svim mojim kolegama zato što znam da je moja akcija bila omalovažavajuća i ne bi trebalo da se odrazi na njih", poručio je Vojnarovski putem Tvitera.

Vojnarovski je pre svega poznat zbog svojih insajderskih informacija posebno tokom "prelaznog roka", a važi za najplaćenijeg sportskog novinara na svetu sa višemilionskim ugovorom sa ESPN na koji ke došao 2017. sa Jahu sports (Yahoo).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: