Da li u Denveru brinu zbog Jokića?

Dan nakon što je ekipa Denver Nagetsa otputovala u Orlando, Nikola Jokić i dalje čeka instrukcije.

Izvor: LN

Sreda, 08.07.2020.

18:52

Da li u Denveru brinu zbog Jokića?
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Jokić se nije našao u avionu 7. jula kada je veći deo franšize iz Kolorada otputovao na završni deo NBA lige.

Razlog je bio taj što srpski centar nije imao dovoljan broj negativnih testova na koronavirus, nakon što je sredinom juna bio pozitivan.

Novi generalni menadžer ekipe Kelvin But je u razgovoru sa tamošnjim novinarima potvrdio da Nikola "još nije na putu" ka Orlandu.

"Radi se o tome da Jokić dođe u ovaj 'balon' bezbedno i da bude zdrav. Radimo na logistici trenutno. Mislim da on čeka na pravi let da bi došao ovde. Mislim da se on oseća dobro oko svega i da je spreman da krene",
rekao je But.

Iz "grumenja" poručuju da nisu zabrinuti zbog Jokićevog stanja, što zbog pozitivnog testa na kovid-19, što zbog toga što je tokom leta izgubio oko 18 kilograma.

"Ne, mislim da uopšte nismo zabrinuti. Mislim da je on uzbuđen zbog dolaska u 'balon' i mislim da svi shvataju kakvu priliku imamo i da žele da to iskoriste", dodao je But.

Američki mediji navode da nije poznato gde je Nikola u ovom trenutku, ali da se veruje da je i dalje u Srbiji gde čeka drugi negativan test na kovid-19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: