Barkli: NBA se neće nastavljati

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Čarls Barkli smatra da se NBA sezona neće završiti.

Izvor: SN

Nedelja, 05.07.2020.

19:00

Barkli: NBA se neće nastavljati
Photo by Cliff Hawkins/Getty Images for The Match

Čarls Barkli spada među najbolje krilne centre, ali i igrače svih vremena i svojevremeno je prouzrokovao promenu pravila u NBA ligi kako bi se zaustavila njegova dominacija.

Radi se, naravno, o pravilu da je igraču zabranjeno da 5 sekundi bude okrenut leđima prema košu.

Barkli je sada bio gost podkasta Ernija Džonsona i govorio je o nastavku NBA sezone u Orlandu.

"NBA se neće nastaviti, to je moje mišljenje. I naravno da to sve boli, jer znam da će mnogo ljudi ostati bez svojih poslova i da će se problemi nizati jedan na drugi. Ovo što se sada događa na Floridi je jedno od najgorih mesta na svetu, a tamo imamo 22 NBA tima. Jednostavno, ne vidim kako će se to desiti u naredna tri meseca, nemoguće je", smatra Čarls Barkli.

NBA liga se ne igra od 11. marta kada je na koronavirus pozitivan bio Rudi Gober, centar Jute Džez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: