Porzingis o saradnji sa Dončićem: Bićemo još bolji

Krilni centar Dalas Maveriksa Kristaps Porzingis uzbuđen je jer će se uskoro vratiti na parket.

Izvor: B92
Podeli
Photo by Katharine Lotze/Getty Images
Photo by Katharine Lotze/Getty Images

Dalas Maveriksi nalaze se na šestoj poziciji na Zapadu i igraće u plej-ofu.

Porzingis je spreman za povratak.

"Znao sam da ako imamo neke šanse moram da budem spreman fizički i mentalno, zato sam se pripremao sve vreme. Fizički se osećam spremno i uzbuđen sam. Mentalno, blizu sam. Uspeo sam da rešim neke manje probleme koje sam imao i veoma sam uzbuđen što ću se vratiti na parket. Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo uživati u košarci", rekao je Letonac.

Kako je trenirao tokom pauze?

"Sada znam šta je dobro, a šta loše za mene. Pokušavam da pronađem način da se vratim u najbolju formu i igram na najvećem mogućem nivou, a da se pri tome osećam dobro na parketu", smatra krilni centar.

O odnosu i saradnji sa Lukom Dončićem.

"Treniram sa Lukom od kada smo se vratili. Kada smo se malo bolje upoznali, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo stvoriti pobedničku hemiju. Ne mislim da će se to unazaditi, već da će samo biti još bolje. Uzbuđeni smo obojica što ćemo ponovo igrati zajedno i sa ostatkom ekipe. Osećam da ćemo sada biti za nijansu bolji kada treniramo zajedno, pošto znamo šta nas očekuje. Znamo da je većina igrača prvi put u ovakvoj situaciji, zato svi treniramo mnogo i vredno i želimo da pokažemo da smo spremni", zaključio je Porzingis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 37 idi na stranu