"Svi znamo da nije pravo vreme da se igra, ali život ide dalje"

Fred Vanvlit, košarkaš Toronto Reptorsa, dao je interesantno viđenje oko nastavka NBA sezone.

Izvor: SN

Utorak, 30.06.2020.

17:45

Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Pandemija koronavirusa zaustavila je NBA ligu još 11. marta kada je pozitivan bio Rudi Gober.

Sada postoje razna mišljenja da li NBA ligu uopšte treba nastaviti, a svoje viđenje čitave situacije dao je i Fred Vanvlit.

"Užas, jako loš tajming, ali takva je ova 2020. godina. Svi znamo da nije pravo vreme da se igra, ali život ide dalje. Svi smo mladi i ne želimo da se odreknemo novca. niti smatram da bismo trebali. Novac može da se koristi u različite svrhe. Ovo se neće završiti do kraja leta ili možda čak jeseni. Rasne predrasude, maltretiranja, nepravda, policijska brutalnost, klasne razlike, sve su to problemi koji se moraju rešiti. Ta borba nije kratkoročna. Ukoliko bismo se dogovorili da ne igramo, okej, neću igrati, ali u ovoj situaciji ću igrati jer smo tako odlučili", kaže Fred Vanvlit.

NBA je postigla dogovor da se liga nastavi 30. jula, izbačen je i zvaničan kalendar, ali i dalje postoje šanse da se ista ne nastavi ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: