"Svađali smo se, a sada želimo da budemo šampioni"

Tobajas Heris, košarkaš Filadelfija Seventisiksersa, rekao je da njegov tim ima samo jedan cilj, šampionski prsten.

Izvor: SN

Nedelja, 28.06.2020.

16:00

Photo by Katelyn Mulcahy/Getty Images

Heris je bio gost emisije "First Take" i govorio je o prolemima u NBA ligi, nastasvku sezone u Orlandu i još nekim stvarima.

Njegova Fila je prošle sezone eliminisana u finalu Istoka od Toronto Reptorsa posle sedam utakmica i šuta Kavaja Lenarda u posednjim sekundama utakmice.

"Mi nismo baš imali najbolju hemiju ove godine. Trebalo nam je dosta vremena da se upoznamo i zbližimo, borili smo se sa povredama, pa ako smo u podređenom položaju, u redu, šta da radimo. Istini na volju, kako nas drugi gledaju zavisi dosta od nih, ali ja znam da kada svoje saigrače pogledam u oči da na umu imamo samo jedan cilj – šampionsku titulu. To je jedino što vredi. Sve razumem što ljudi pričaju o nama, da nismo bili najbolji, da igramo ispod očekivanja, ali u Orlandu imamo šansu da igramo košarku i pokažemo ko smo i šta smo", rekao je Tobajas Heris.

Pre okončanja sezone, Tobajas Heris je u proseku imao 19 poena, 6 skokova i 3.1 asistenciju po utakmici uz 47% šuta iz igre i 36% šuta van linije za tri poena, dok je slobodna bacanja šutirao sa oko 80% uspešnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: