Irving i Durent ne igraju u Orlandu, fokus Netsa sledeća sezona

Kevin Durent i Kajri Irving, košarkaši Bruklin Netsa, neće igrati za ekipu iz Njujorka kada se sezona nastavi u Orlandu.

Izvor: PT

Subota, 06.06.2020.

11:50

Irving i Durent ne igraju u Orlandu, fokus Netsa sledeća sezona
Photo by Al Bello/Getty Images

Bruklin je među 22 ekipe koje će igrati u avgustu, međutim Durent i Irving se neće vrataćati na teren, iako su mnogi spekulisali da bi to mogli da učine.

Durent je van teren već godinu dana zbog povrede ahilove tetive i u izjavi za ESPN kaže da ostaje pri odluci da ne igra u ovoj sezoni.

Irving je odigrao 20 utakmica ove takmičarske godine i prosečno je beležio 27,4 poena, 5,2 skokova i 6,4 asistencija, ali je zbog operacije ramena ranije morao da završi sezonu.

On je takođe van protokala i kako prenosi ESPN mogao bi da bude sa ekipom u Orlandu, ali kao neaktivan košarkaš.

Bruklin sada gotovo nema nikakve šanse da uradi nešto više u plej-ofu, ako ga se uopšte dokopaju jer bi Vašington mogao ozbiljno da im zapreti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: