"Hoćeš da mi kažeš da Sakramento treba da igra plej-of?"

Stiven Ej Smit, američki sportski novinar, imao je svoje viđenje nastavka NBA sezone.

Izvor: SN

Sreda, 03.06.2020.

17:00

Photo by Christian Petersen/Getty Images

NBA liga je prekinuta 11. marta kada je pozitivan na koronavirus bio Rudi Gober, a sve su prilike da će se nastaviti 31. jula, ili možda na jesen.

Sistem u kom imamo svih 30 ekipa se nikako ne sviđa Stivenu Ej Smitu, smatra da treba dozvoliti samo timovima koji se za nešto bore da nastave sezonu.

"Mislim da NBA mora da dozvoli igračima nekoliko nedejla da se spreme, bilo za plej of ili nastavak regularnog dela u kom 4 jaka tima vode bitku za doigravanja. Nisam zainteresovan da gledam više od 20 timova u nastavku sezone. Vorirosi su loši zbog povreda i svega što se desilo, stvarno ne vidim zašto bi timovi poput Finiksa i Minesote završavali sezone. Nemojte da počinjem sa Istočnom konferencijom... Prekinite i idite kući, svakako biste išli kući", smatra Stiven Ej Smit.

Potom se oglasio Džejlen Rouz sa nešto drugačijim mišljenjem.

"Ukoliko želite da se igra što više utakmica u regularnom delu, slobodno. Kapiram šta priča Stiven, svi žele da gledaju zvezde na Zapadu i Istoku i to po svaku cenu, ali postoje timovi poput Netsa i Voriorsa koji jedva čekaju kraj sezone. Mislim da treba da se igra produženi plej of, ne samo 16 timova već 20 timova i da imamo posebnu godinu u kojoj svako treba da dobije šansu"

Smit nikako ne deli mišljenje sa Džejlenom.

"Hoćeš da mi kažeš da Sakramento treba da igra plej of? Sunsi i slični timovi isto? Ne, ne, ne", iskren je Stiven Ej Smit.

Rouz se nadovezao sa pričom da svi igrači i svi timovi trebaju da dobiju šansu da završe sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: