NBA draft pomeren za septembar

Događaj tokom kog se talentovani mladi igrači dovode u profesionalnu ligu, čuveni NBA draft, pomeren je za 25. septembar.

Izvor: SN

Nedelja, 31.05.2020.

10:15

NBA draft pomeren za septembar
Photo by Mike Stobe/Getty Images

Pre nekoliko dana je objavljeno da postoje velike šanse da se NBA liga nastavi 31. jula i to doigravanjem od 16, 20 ili 22 tima.

Sada dobijamo informacije o pomeranju NBA drafta koji će se održati 25. septembra na standardnoj lokaciji, Njujurjok, tačnije Barklejs Centar u Bruklinu.

Od srpskih košarkaša na draftu će se naći Uroš Trifunović (Partizan), Nikola Mišković (Mega Bemax), Aleksej Pokuševski (Olimpijakos) i Filip Petrušev (Gonzaga).

Među najboljim igračima sa ovog drafta navode se Deni Avdija, Entoni Edvards, Obi Topin, Džejms Vajzmen, Tajris Haliburton, Ajzea Stjuart...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: