NBA igrač ide u penziju u 31. godini

Tridesetjednogodišnji košarkaš Džon Luer odlučio je da ode u penziju.

Izvor: SN

Nedelja, 24.05.2020.

23:00

NBA igrač ide u penziju u 31. godini
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Džon Luer je nekadašnji student Viskonsin Bedžersa i tokom svoje karijere pokrivao je poziciju krilnog centra, takozvane "četvorke".

Iako je karijeru gradio u NBA ligi, on je istu počeo u Evropi noseći dres Frankfurt Skajlajnersa 2011. godine tokom lokauta, ali se brzo vratio u SAD i obukao dres Milvoki Baksa.

Posle je igrao za Klivlend Kavalirse, Memfis Grizlise, Finiks Sanse i Detroit Pistonse, a zbog velikog broja povreda odlučio je da završi karijeru iako ima 31 godinu.

"U poslednje tri godine sam imao sve moguće povrede i zbog dve teške sam propustio čitavu prošlu sezonu. Trebalo mi je dosta vremena da donesem ovakvu odluku, ali sam spreman da u miru napustim košarku i završim profesionalnu karijeru", rekao je Luer.

Tokom NBA karijere prosečno je beležio oko 6 poena i 4 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: