NBA igrači se vraćaju na teren

NBA liga je donela odluku da će njeni igrači moći da se vrate na teren već od petka, prenosi ESPN.

Izvor: LN

Nedelja, 26.04.2020.

10:35

NBA igrači se vraćaju na teren
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Od 1. maja biće dozvoljeno svim ekipama da otvore svoje ustanove svojim igračima koji će moći da treniraju u određenim uslovima.

To će, doduše, biti moguće samo ekipama koje se nalaze u državama koje ne planiraju da povećaju mere socijalnog distanciranja zbog pandemije koronavirusa.

Ekipama će, i pored mogućnosti da treniraju, biti onemogućeno da to čine u grupama, a i pored toga odreženi generalni menadžeri, piše ESPN, nisu ubeđeni da je ovakav potez u skladu sa potrebnom sigurnošću.

Što se tiče igrača koji se nalaze u državama koje neće biti jedne od onih u kojima će ovakav vid treniranja biti dozvoljen, navodi se da će NBA i za njih pronaći rešenje.

Mnogi su ovakav potez NBA lige shvatili kao korak bliže nastavku i završetku sezone, ali trenutno ne postoji nikakva indikacija ka tome kada bi mogla i da li će se sezona nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: