Mičel ne želi da oprosti Goberu

Donovan Mičel, košarkaš Jute Džez, ne želi da se pomiri sa Rudijem Goberom, prenosi "Atletik".

Izvor: PT

Petak, 10.04.2020.

17:55

Mičel ne želi da oprosti Goberu
(Photo by Christian Petersen/Getty Images)

Kako su preneli novinar Šems Čaranija, Sem Emik i Toni Džons, njihov izvor im je rekao da ne postoji način na koji bi se problem između dvojice košarkaša rešio.

Mičel i Gober su prve zvezde Džeza, a do konflitka je došlo kada se Francuz poneo veoma neodgovorno na konferenciji za medije, a potom i u svlačionici.

Gober se našalio tako što je pipao sve mikrofone u konferencijskoj sali, a ništa bolji nije bio ni u svlačionici gde je zadirkivao saigrače.

Dan/dva kasnije ispostaviće se da Gober ima koronavirus i ne samo to. Pored Francuza pozitivan na virus Covid-19 bio je i Donovan Mičel, koji se po saznanju da je bolestan naljutio na Gobera.

Od tada je prošlo skoro mesec dana, obojica su se uspešno oporavila i nemaju više koronavirus, međutim prijateljstvo nije obnovljeno i pitanje je da li će biti, prenosi "The Athletic"

Ako stvarno ne budu našli zajednički govor, Juta će možda morati da trejduje jednog od njih dvojice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: